Bel ons: 0543-514787 of whatsapp naar: 06-14578990
Beatrixpark 26, 7101 BN Winterswijk
Privacy Policy

headphoto

FysioFit

Een grote groep, niet alleen oud-fysiotherapiepatiënten, heeft ontdekt hoe leuk en gezond het is om wekelijks te sporten in onze praktijk. Veel van de huidige deelnemers komen gewoon lekker sporten in een plezierige trainingsruimte en vinden het mooi meegenomen dat ze 'klachten voorkomen' en 'bewegen onder deskundige begeleiding'.

Deelname aan FysioFit wordt altijd voorafgegaan door een intake, tenzij deze wordt voortgezet na een behandeltraject.

 

In de intake wordt het lichamelijke belastbaarheidsniveau geïnventariseerd aan de hand van een vragen, een conditietest en een aantal metingen (bloeddruk, lichaamsvetpercentage e.d.).De trainingswensen en doelstellingen worden doorgenomen, waarna een introductie in de oefenzaal volgt en een trainingsvoorstel wordt doorgenomen.

 

In een uur kan er gewerkt worden aan je eigen doelstellingen onder begeleiding van een fysiotherapeut.Met behulp van apparatuur en oefenmaterialen worden de oefeningen gericht op kracht, lenigheid en coördinatie voor verschillende onderdelen van het bewegingsapparaat afwisselend toegepast.

 

FysioFit valt buiten de reguliere fysiotherapie en moeten gezien worden als het beoefenen van een sport. Het wordt niet door de ziektekostenverzekeraars vergoed. Voor trainingen of reactivering van speciale patiëntengroepen mét verwijzing zijn er in onze praktijk andere mogelijkheden binnen de 'normale' fysiotherapie (bijvoorbeeld COPD-training en de neurologische revalidatie).

 

Vrije training

Deelnemers van FysioFIT kunnen daarnaast onbeperkt gebruik maken van de oefenzaal.Wat kunt u bij ons verwachten:
- een persoonlijk trainingsprogramma
- een ruime oefenzaal
- begeleiding door een ervaren fysiotherapeut,
- trainen in een zorgzame omgeving
- vrijstelling van betaling als u tijdelijk niet kunt trainen,
- geen vast abonnement
- gratis koffie en water

Speciale groepen

Wij hebben speciale groepen, namelijk:

FysioFIT
FIT in de buurt
FIT en 50+
Senior FIT

Wat zijn de kosten?
– Training (incl vrije training) per maand € 30,-
– Intake € 30,- Neem gerust contact op met een van onze therapeuten en ook onze gastvrouw Rini Luiten kan uw vragen beantwoorden.