Bel ons: 0543-514787 of whatsapp naar: 06-14578990
Beatrixpark 26, 7101 BN Winterswijk
Privacy Policy

headphoto

Fysiofitheidsscan

De fysio fitheidscan is een hulpmiddel om u te adviseren en te begeleiden bij het weer gaan bewegen voor een goede gezondheid en fitheid. Deze scan is ontwikkeld door het KNGF.

Wat houdt een fysio fitheidsscan in?

De Fysiofitheidscan duurt ongeveer een half uur en bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. korte vragenlijst
  2. conditie
  3. kracht (naar keuze)
  4. lenigheid (naar keuze)
  5. coördinatie (naar keuze)
  6. huidplooimeting
  7. uitslag

Voorafgaand aan uw scan ontvangt u een korte vragenlijst. De fysiotherapeut neemt tijdens uw scan de vragen en antwoorden met u door en wordt u geïnformeerd over Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Vervolgens kunt u zelf ervaren wat deze norm inhoudt en wordt uw conditie getest. Hiermee wordt een basis gelegd voor een persoonlijk beweegadvies.

Afhankelijk van uw persoonlijke situatie en uw wensen worden er een aantal andere testen bij u afgenomen. Zo krijgen wij inzicht in de kracht van uw spieren, uw lenigheid, uw vetpercentage en uw coördinatie.

Na afloop van de testen bespreekt de fysiotherapeut direct de resultaten met u en krijgt u een persoonlijk advies. Misschien bent u fitter dan u denkt, of moet u juist wat meer bewegen. Wat in elk geval zal meevallen, is het gemak waarmee u uw gezondheid kunt verbeteren. Daarvoor geeft uw fysiotherapeut u een aantal gerichte adviezen, die in het dagelijks leven eenvoudig toe te passen zijn.

De fysio fitheidsscan kost eenmalig 30 euro. Uiteraard willen wij u helpen om te kijken hoe u verzekerd bent.Neem contact met ons op.

Therapeuten binnen Fysiotherapie Beatrixpark

  • Jason Ombeng