Bel ons: 0543-514787 of whatsapp naar: 06-14578990
Beatrixpark 26, 7101 BN Winterswijk
Privacy Policy

headphoto

Fysio online

Hebt u rug-, nek-, of schouderklachten? Maar geen tijd om regelmatig een fysiotherapeut te bezoeken? In dat geval is Fysio Online de oplossing: combineer uw behandelingen bij Fysiotherapie Beatrixpark met online contact en oefeningen thuis. Bepaal zelf waar en wanneer u de oefeningen doet.
Bij een behandeling via Mijn Fysio Online, gaan alléén de consulten in de praktijk ten laste van uw aanvullende verzekering. De bijbehorende consulten via het internet zijn dan gratis.

Fysiotherapie op afstand: hoe werkt dat?

Het eerste consult is in de praktijk van de fysiotherapeut. Hij onderzoekt uw klachten en beoordeelt of u in aanmerking komt voor Mijn Fysio Online. Komt u in aanmerking voor online therapie? Dan krijgt u een combinatie van fysieke behandelingen en online consulten. Het online gedeelte bestaat uit oefenfilmpjes die uw therapeut voor u klaar zet. Uw fysiotherapeut houdt op afstand uw vorderingen bij, geeft u tips en beantwoordt uw vragen binnen 24 uur. En tussendoor hebt u ook gewoon praktijkbezoeken voor fysieke behandelingen.

Wilt u aan de slag met online fysiotherapie? Overleg dan met uw fysiotherapeut of u met uw klachten hiervoor in aanmerking komt.
Kijk ook op: MijnFysioOnline

Voor informatie of een afspraak: bel 0543 – 514787

Diagnose in de behandelkamer van de fysiotherapeut
Na het bespreken van uw klachten stelt uw fysiotherapeut de diagnose. Samen met uw fysiotherapeut maakt u een behandelplan op maat.

De voordelen

  • Minder vaak naar praktijk
  • U bespaart op het aantal behandelingen waarvoor u verzekerd bent
  • Stel uw vragen via online contact met uw therapeut
  • U doet uw oefeningen waar en wanneer u zelf wilt
  • Video uitleg van diverse oefeningen
  • Persoonsgerichte informatie
  • Direct inzicht in uw vorderingen